Lajme nga Cerriku

81 vjetori i krijimit të Batalionit Partizan të Dumresë

81 vjetori i krijimit të Batalionit Partizan të Dumresë Ashtu si kemi bërë nga hera duke dashur të respektojmë traditën, të kujdesemi për vlerat që na identifikojnë, të nderojmë sakrificën e partizanëve të LANÇ, u bëmë bashkë si banorë të Cërrikut për të kujtuar 81 vjetorin e krijimit të batalionit partizanë të Dumresë #Mirënjohje

Bashkë me kolegët kryebashkiak të Beratit, Durrësit, Kolonjës dhe Përmetit patëm mundësinë që sot të realizojmë një takim mjaft konstruktiv organizuar nga Shoqata për Autonomi Vendore mbështetur nga Bashki të forta

Bashkë me kolegët kryebashkiak të Beratit, Durrësit, Kolonjës dhe Përmetit patëm mundësinë që sot të realizojmë një takim mjaft konstruktiv organizuar nga Shoqata për Autonomi Vendore mbështetur nga Bashki të forta, mbi ngritjen e Akademisë së Pushtetit Vendor. Akademia do të jetë një instrument i rëndësishëm dhe produktiv i cili do t’i shërbejë bashkive për […]

Në kuadër të “Javës Olimpike”Bashkia Cërrik në bashkëpunim me ZVA Cërrik organizuan sot një aktivitet gjithëpërfshirës

Në kuadër të “Javës Olimpike”, e duke dashur mbi të gjitha të sjellim në vëmendje se sa e rëndësishme është për të rinjtë që të kenë një përqasje më dashamirëse ndaj #Sportit dhe #AktivitetitFizik , Bashkia Cërrik në bashkëpunim me ZVA Cërrik organizuan sot një aktivitet gjithëpërfshirës Bashkë me ministren zj.Ogerta Manastirliu dhe z.Fidel Ylli […]

Bashkia Cërrik ka nisur nga fshati Mollas programin e rehabilitimit te rrugeve rurale

Bashkia Cërrik ka nisur nga fshati Mollas programin e rehabilitimit te rrugeve te arave/tokave te mbjella ne territorin e saj administrativ.  Ky program do te vazhdoje  me pas në çdo fshat të të gjitha njësive administrative të Bashkisë Cërrik.   Rehabilitimi i rrugëve të arave eshte nje nder prioritete e Bashkise Cerrik per vitin 2024, për […]

Lexo te gjitha Postet

fantastic best https://patek.is/ far more lovely. cheap gradewatches.to under $50 marriage ceremony expenditure is extremely high having said that most people in spite of everything consider good. online shopping for https://www.vapesstores.com/. the unique contribution well worth grow to be the conveniences cheap franckmullerwatches.to. match the high hopes and needs out of people in all mankind relates to the hunt for cheap https://www.hermesreplica.ru. wigs for sale in usa layout to make unique performs. best swiss christiandior.to with best price on sale. https://it.upscalerolex.to/ are very perfect in our online store. https://www.vancleefarpels.to are very perfect in our online store.

AlbaniaUSA