đź“ŤPOLONI:
KĂ«naqĂ«si tĂ« isha pjesĂ« e Kongresit tĂ« 7-tĂ« Evropian🇪🇺 tĂ« Pushtetit Lokal, i cili u mbajt mĂ« 11 – 12 Prill 2022 nĂ« Mikolajki-Poloni me temĂ« “NdĂ«rtimi i njĂ« Komuniteti tĂ« sĂ« Ardhmes”. 🤝
Kongresi Evropian 🇪🇺i Pushtetit Vendor përbën një platformë për shkëmbimin e ideve dhe një vend ku drejtuesit e pushtetit vendor nga e gjithë 🌏 dhe elitat rajonale të takohen me përfaqësues të administratës publike, OJQ-ve dhe biznesit.
AlbaniaUSA