📢NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE ME BANORËT E BASHKISË CËRRIK.
Në bazë të ligjit Nr 146/2014”Për njoftimet dhe konsultimet publike, ligji Nr 139/2015 datë 17.12.2015 për vetëqeverisjen vendore.
🔷️Ju njoftojmë se Këshilli Bashkiak do të zhvillojë dëgjesat publike ( TOWN HALL) për të diskutuar projekt buxheti afatmesëm 2022-2024 dhe cilat janë prioritet e komunitetit.
🔷️NĂ«se nuk do mundeni tĂ« jeni pjesĂ« e konsultimeve sipas kalendarit pĂ«rkatĂ«s ( kalendar paraprakisht) ose mund tĂ« dĂ«rgoni rekomandimet dhe sygjerime nĂ« adresat e email [email protected] 
Shiko Kalendarin i konsultimit publik 👇

shkarkoje te plote

AlbaniaUSA