Gëzuar të gjithë Cërriksave kudo që janë🥂
Gëzuar Cërrikut për qytetin e bukur që është,
Gëzuar për historinë që ky qytet ka ndërtuar në këto 71 vite,
Gëzuar për vlerat që mbartin dhe përcjellin brezë pas brezi banorët e këtij qyteti.
71 🎊🎉
AlbaniaUSA