Cërrikun e vizitoi sot z.Anton Hofreiter-Kryetari i Komitetit Europian 🇪🇺 në Bundestag.
Në këtë vizit z.Hofreiter i shoqëruar nga përfaqësues të GIZ 🇩🇪 u ndal më gjatë në pikën e kompostimit të mbetjeve bujqësore ♻️🌱, për të parë nga afër bashkëpunimin e qeverisë Gjermane 🇩🇪 me Bashkinë e Cërrikut🇦🇱.
Ndër të tjera në fjalën e tij z.Hofreiter theksoi se ” ndjehej mirë që çdo lek i hedhur nga qeveria Gjermane 🇩🇪 ka shkuar në këtë investim serioz dhe për një punë kaq domethënëse”
Njëkohësisht si simbolik e kësaj vizite ne nxjerrim për herë të parë në treg produktin tonë kompost me logon e Bashkisë Cërrik ✅
AlbaniaUSA