Dhunë OFF-Power ON
Duke dashur që mesazhin për parandalimin e dhunës me bazë gjinore ( veçanërisht dhunës ndaj grave dhe vajzave) ta çojmë tej fushatës së 16 ditëve të aktivizmit, me mbështetje e GIZ Albania🇩🇪🇦🇱 dhe punën e bukur të BASH ART realizuam në Cërrik pikturën murale me një mesazh të fortë ndërgjegjësues dhe sensibilizues, për të gjithë banorët e Bashkisë Cërrik.
Le të na shërbej të gjithëve ky art publik si reflektim për tu bërë fillimisht familjar të mirë dhe individ të denjë për shoqërinë tonë.
AlbaniaUSA