Dita sot nisi me një kafe shumë miqësore me Ambasadorin Çek 🇨🇿 në Shqipëri 🇦🇱 Z. Karel Urban. Bashkëbiseduam duke ndarë bashkë ide të një bashkëpunimi të mundëshëm në të ardhmen midis Bashkisë Cërrik 🇦🇱 dhe Ambasadës Çeke🇨🇿.
AlbaniaUSA