Ditën e sotme u konstitua Këshilli i ri Bashkiak dhe  u betua si Kryetar i Bashkisë Cërrik Z.Andis SALLA ne mandatin e dytë si Kryetar Bashkie Cerrik.
Faleminderit të gjithëve që më dhatë mundësinë dhe përgjegjësinë që bashkë të vazhdojmë punët e mira që kemi nisur, për ti shërbyer zhvillimit të Bashkisë Cërrik.
Faleminderit Kryeministrit dhe drejtuesit politik të qarkut Elbasan z.Damian Gjiknurit për besimin dhe mbështetjen.
Faleminderit familjes sime që janë me mua dhe janë forca ime.
Faleminderit stafit për çfarë kemi bërë e do vazhdojmë të bëjë për tu shërbyer banorëve të Bashkisë Cërrik.
Suksese këshillit të ri bashkiak.
AlbaniaUSA