Me FOTOalbumin 📸 e panairit plotë ngjyra 🌈dhe gatime 🍮🍩🧇🥞🥪të shijshme 🤩 të nxënësve 👧🧒të shkollva 9 vjeçare dhe të mesme për 71 vjetorin 🎊🎉 e qytetit të Cërrikut.

AlbaniaUSA