Me vajzat 👧dhe djemtë 👦 e ekipeve sportive të të rinjve 👫 të basketbollit 🏀dhe volejbollit nga shkollat e Bashkisë Cërrik, u takuam sot për tu ndarë uniformat sportive respektive të mundësuara nga Komiteti Olimpik Shqipëtar🇦🇱 dhe për tu përgatitur në këtë mënyrë për fillimin e sezonit sportiv⛹🏼‍♀️⛹🏻‍♂️🏀.
AlbaniaUSA