Mirëprita në Bashkinë e Cërrikut, Ministrin e Shtetit për Pushtetin Vendor z.Arbjan Maznikun në kuadër të turit që ai ka ndërmarr për dialog vendor në 61 bashkitë e vendit.
Bashkë me një pjesë të stafit prezantuam çfarë kemi bërë dhe çfarë duhet të bëjmë për të përmirësuar problematikat dhe për të garantuar shërbim cilësor për qytetarët.
AlbaniaUSA