📌 Nga 1 Shtatori nisim me nismën e re një banor një pemë me qëllim mbjelljen brenda 3 viteve të 46652 pemeve. 🌳🌲Një shifër e tillë nuk mund ta arrijmë të vetëm ndaj kërkojmë bashkëpunimin e komunitetit për realizimin e nismës.
Në çdo njësi administrative do të ndërtohen parqe dhe ambjente të gjelbërta të cilat do të azhornohen në një hartë dixhitale në faqen www.bashkiacerrik.gov.al ku banorët mund të konsultojnë numrin e pemëve, vendndodhjen dhe foto për çdo rast.
Na ndiqni dhe merrni pjesë në këtë nismë të re.

AlbaniaUSA