Edije Jançe

Edije Jançe

Anëtare

Partia Socialiste

Erjona Gjini

Erjona Gjini

Anëtare

Partia Socialiste

Jetmir Laroshi

Jetmir Laroshi

Anëtar

Partia Socialiste

Rafaela Perisnaka

Rafaela Perisnaka

Anëtare

Partia Socialiste

Regiana Hida

Regiana Hida

Anëtare

Partia Socialiste

Eglantina Dhepa

Eglantina Dhepa

Anëtare

Partia Levizja Socialiste per Integrim

Petrit Xhelili

Petrit Xhelili

Anëtar

Partia Levizja Socialiste per Integrim

Romina Shermadhi

Romina Shermadhi

Anëtare

Partia Levizja Socialiste per Integrim

Shkelqim Bullari

Shkelqim Bullari

Anëtar

Partia Levizja Socialiste per Integrim

Andi Luta

Andi Luta

Anëtar

Partia Demokratike

Bajram Mehmeti

Bajram Mehmeti

Anëtar

Partia Demokratike

Nadire Asllani

Nadire Asllani

Anëtare

Partia Demokratike

Najada Plaka

Najada Plaka

Anëtare

Partia Demokratike

Gazmend Sherifi

Gazmend Sherifi

Anëtar

Partia Aleanca Arbnore Kombëtare

Agron Kurti

Agron Kurti

Anëtar

Partia Demokristiane e Shqipërisë

Ervis Xhelo

Ervis Xhelo

Anëtar

Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet

Adriatik Belshi

Adriatik Belshi

Anëtar

Partia G99

Gazmira Frakulli

Gazmira Frakulli

Anëtare

Partia Lëvizja e Legalitetit

Agron Plaka

Agron Plaka

Anëtar

Partia Republikane

Shyqyri Kamami

Shyqyri Kamami

Anëtar

Partia Socialiste e Vërtetë 91

AlbaniaUSA