Takimi I Keshillit Bashkiak dhe Administrates se Bashkise Cerrik me komunitetin Egjiptian dhe Rom per prioritetet e draftit te pare te Programit Buxhetor Afatmesrm 2024-2026 te Bashkise Cerrik, ne sallen e Keshillit Bashkiak, njesia qytet Cerrik, 30 man 2023, me mbeshtetjen e projektit Bashki te Forta.

Takimi I Keshillit Bashkiak dhe Administrates se Bashkise Cerrik me komunitetin Egjiptian dhe Rom per prioritetet e draftit te pare te Programit Buxhetor Afatmesrm 2024-2026 te Bashkise Cerrik, ne sallen e Keshillit Bashkiak, njesia qytet Cerrik, 30 man 2023, me mbeshtetjen e projektit Bashki te Forta.

📢NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE ME BANORËT E BASHKISË CËRRIK.

📢NJOFTIM PËR DËGJESË PUBLIKE ME BANORËT E BASHKISË CËRRIK.
Në bazë të ligjit Nr 146/2014”Për njoftimet dhe konsultimet publike, ligji Nr 139/2015 datë 17.12.2015 për vetëqeverisjen vendore.
🔷️Ju njoftojmë se Këshilli Bashkiak do të zhvillojë dëgjesat publike ( TOWN HALL) për të diskutuar projekt buxheti afatmesëm 2022-2024 dhe cilat janë prioritet e komunitetit.
🔷️Nëse nuk do mundeni të jeni pjesë e konsultimeve sipas kalendarit përkatës ( kalendar paraprakisht) ose mund të dërgoni rekomandimet dhe sygjerime në adresat e email [email protected] 
Shiko Kalendarin i konsultimit publik 👇

shkarkoje te plote

AlbaniaUSA