Z.Andis Salla

CURRICULUM VITAE

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Cërrik.

Z. Andis Salla ka lindur në Shtërmen të Elbasanit, më 3 Shkurt 1988.

Ka kryer studimet e larta për drejtësi në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Tiranës.

Është kualifikuar në vitin 2014 si avokat pranë Dhomës Kombëtare të Avokatisë dhe ka një sërë eksperiencash pune si jurist dhe me vonë si Drejtor i IEVP në Elbasan.

AlbaniaUSA