• Ulja në masën 10% për taksat dhe tarifat për familjet.
  • Ulja në masën 10% për taksat dhe tarifat për bizneset.
  • Uljes për taksat dhe tarifat për bizneset i shtohet 1/12 muaj për shkak të Covid-19.

Nxitoni të përfitoni nga ulja e taksave dhe tarifave vendore.

Kliko në linkun më poshtë për më shumë informacione.

          

https://youtu.be/t6s6S2Oxn-8

 

 

 

AlbaniaUSA