Bëje botën portokalli 🌏🧡
Bashkia Cërrik i bashkohet fushatës globale të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore në një aktivite të mbështetur nga #UNFPA.
Kjo fushatë zhvillohet përgjatë ditëve prej 2️⃣5️⃣ Nëntorit deri në 1️⃣0️⃣Dhjetor-Dita botërore e të drejtave të njeriut dhe ka si qëllim përcjelljen e mesazheve sensibilizuese tek të gjithë.
Bashkë me organizatën ZËRI I TË RINJVE, grupimin 5Plus dhe të rinjtë e Këshillit Vendor Rinor të Bashkisë Cërrik u realizua aktiviteti ndërgjegjësues për parandalimin e fenomenit të dhunës me bazë gjinore.
Gjithçka në këtë aktivitet u zhvillua nga të rinjtë 🧍🏼‍♂️dhe të rejat 🧍🏼‍♀️pjesëmarrës, të cilët nëpërmjet angazhimit të tyre ftuan qytetar të ndryshëm dhe përcollën tek ta mesazhe të rëndësishme për parandalimin e këtij fenomeni.
🧡AKTIVIZOHU PËR T’I DHËNË FUND DHUNËS NDAJ GRAVE DHE VAJZAVE🧡
AlbaniaUSA