BLG Group tani me zyra dhe në Cërrik

Sot ishim në zyrat e reja të BLG Group në Cërrik.

Pas një trajnimi gati 2 javor, sot nisi puna me 10 të rinjtë të përzgjedhur nga intervistat dhe trajnimi.

Isha sot aty për t’i uruar për punën e re që po nisin.

BLG Group vazhdon të kërkojë ende punonjës për shërbimet e saj prandaj të gjithë ata që janë në kërkim të një pune dhe që dinë italisht, të paraqiten çdo ditë në zyrat e BLG Group në Cërrik, tek ish-kolegji turk, ose të kontaktojnë me sekretarinë në nr. 0695294282.

Mos humbisni rastin!

Punë të mbarë BLG Group!

AlbaniaUSA