Lajme nga Cerriku

Me fotoalbumin e panairit plotë ngjyra

Me FOTOalbumin e panairit plotë ngjyra dhe gatime të shijshme të nxënësve të shkollva 9 vjeçare dhe të mesme për 71 vjetorin e qytetit të Cërrikut.

Cërriku sot 71 vjeç

Gëzuar të gjithë Cërriksave kudo që janë Gëzuar Cërrikut për qytetin e bukur që është, Gëzuar për historinë që ky qytet ka ndërtuar në këto 71 vite, Gëzuar për vlerat që mbartin dhe përcjellin brezë pas brezi banorët e këtij qyteti. 71

DEGJESA PUBLIKE PER PROJEKT-BUXHETIN AFAT MESEM 2024-2026 NE NJESINE ADMINISTRATIVE SHALES

SHALES per Konsultimin publik të rradhës, në kuadër të hartimit të buxhetit për vitin 2024 dhe projekt-buxhetin afat mesëm 2024-2026 e zhvilluam në njësinë Shalës. Mblodhëm me shumë interes të gjitha diskutimet dhe problematikat e ngrituara nga banorët e kësaj njësie, për ti përfshirë ato në projekt. #BashkiaCërrik #KonsultimPublik #Shërbime

Ministri i Shtetit për Pushtetin Vendor z.Arbjan Mazniku në kuadër të turit që ai ka ndërmarr për dialog vendor në 61 bashkitë e vendit

Mirëprita në Bashkinë e Cërrikut, Ministrin e Shtetit për Pushtetin Vendor z.Arbjan Maznikun në kuadër të turit që ai ka ndërmarr për dialog vendor në 61 bashkitë e vendit. Bashkë me një pjesë të stafit prezantuam çfarë kemi bërë dhe çfarë duhet të bëjmë për të përmirësuar problematikat dhe për të garantuar shërbim cilësor për […]

DEGJESA PUBLIKE PER PROJEKT-BUXHETIN AFAT MESEM 2024-2026 NE NJESINE ADMINISTRATIVE KLOS

KLOS PER Konsultimin publik të rradhës, në kuadër të hartimit të buxhetit për vitin 2024 dhe projekt-buxhetin afat mesëm 2024-2026 e zhvilluam në njësinë Klos. Mblodhëm me shumë interes të gjitha diskutimet dhe problematikat e ngritura nga banorët e kësaj njësie, për ti përfshirë ato në projekt. #BashkiaCërrik #KonsultimPublik

Lexo te gjitha Postet

fantastic best https://patek.is/ far more lovely. cheap gradewatches.to under $50 marriage ceremony expenditure is extremely high having said that most people in spite of everything consider good. online shopping for https://www.vapesstores.com/. the unique contribution well worth grow to be the conveniences cheap franckmullerwatches.to. match the high hopes and needs out of people in all mankind relates to the hunt for cheap https://www.hermesreplica.ru. wigs for sale in usa layout to make unique performs. best swiss christiandior.to with best price on sale. https://it.upscalerolex.to/ are very perfect in our online store. https://www.vancleefarpels.to are very perfect in our online store.

AlbaniaUSA