💙🧡Bashkë, si të ndryshëm por të barabartë ❤️💛
Duke u ndjerë i nderuar sot, pranova me shumë dëshirë ftesën për të qenë pjesë e një aktiviteti ndërgjegjësues në kuadër të 3 Dhjetorit-Ditës Botërore të personave me aftësi ndryshe .
Ky aktivitet u realizua me shumë përkushtim nga Caritasi i Shqipërisë së Jugut, me mbështjeten edhe të sektorit social të Bashkisë Cërrik. Qëllimi i këtij aktiviteti ashtu si qëllimi i kësaj dite ishte, promovimi i një pjesëmarrjeje të plotë dhe të barabartë të personave me aftësi ndryshe, në të gjitha aspektet e shoqërisë.
Falenderues dhe mirënjohës stafit të “Caritasi i Shqipërisë së Jugut”, për të gjithë punën dhe përkushtimin e tyre ndaj kategorive më në nevojë, tashmë prej shumë vitesh në territorin e Bashkisë Cërrik. 🙏

AlbaniaUSA