Rikthehemi sot në fshatin Kamunah për të ndjekur nga afër punimet për asfaltimin e rrugës së këtij fshati. Realizimi i kësaj rruge është një mënyrë për tju treguar se premtimet mbahen dhe ashtu si sot do të vazhdojmë të punojmë për të rehabilituar dhe rregulluar rrugë të ndryshme në çdo fshat e lagje të qytetit.
Ky investim, në shërbim të banorëve, vjen pas ndërtimit të qendrës shëndetësore dhe rrjetit të ujësjellësit në këtë zonë.
AlbaniaUSA