Ku vetëm pak ditë më parë nisëm nga puna për rregullimin dhe rehabilitim e rrugës së këtij fshati, kaq shumë të kërkuar dhe të domosdoshme për banorët.
Sot bashkë me banorët ndoqëm nga afër këto punime, ritmi i të cilave po shkon mirë dhe shumë shpejt nis asfaltimi.
Dasari një premtim i mbajtur për banorët.
AlbaniaUSA