Përfundon asfaltimi i rrugëve të brendshme edhe në lagjen Nr.1 të qytetit , njohur ndryshe si blloku i pallateve pranë kopshtit publik të qytetit. Investim i pritur nga banorët e kësaj lagje prej më shumë se 30 vitesh. ✅
Një tjetër lajm i mirë që dua të ndaj nëpërmjet këtyre fotove dhe postimi, është që brenda pak ditësh nisim punën për bllokun tjetër të pallateve po në lagjen Nr.1😉🤝
PUNË JO LLAFE
AlbaniaUSA