✅Ky investimi është një punë që banorët e kësaj lagje e kanë kërkuar dhe pritur prej shumë vitesh dhe sot kjo punë realizohet me të gjitha parametrat e duhura në shërbim të banorëve.
Lagjet e qytetit të Cërrikut i kemi gjetur vetëm me disa rrugica thjesht të zhavoruara kuturu por sot jam i lumtur që flasim për tjetër standart!
E thënë ndryshe #PunëJoLlafe
AlbaniaUSA