Bashkë me Damianin u ndalëm për të inspektuar edhe punimet që kanë nisur për sistemimin dhe asfaltimin unazës së qytetit. Zonë e harruar në kaq shumë vite por tepër e rëndësishme sepse ka dalje në rrugën nacionale Cërrik-Elbasan dhe anasjelltas, por edhe të mundëson shkuarjen në tregun e fruta-perimeve të qytetit

 

AlbaniaUSA