FOTO-Albumi 📸 i kremtimit të 70 vjetorit të Cërrikut, ku i gjithë organizimi erdhi si një buqetë me këngë e valle.
Mirënjohje dhe falenderime për ju!
Cërriku 70 😍

 

AlbaniaUSA