📍CËRRIK
Ku i prezantova drejtuesit politik të qarkut Elbasan Damian Gjiknuri punimet që janë duke u kryer në “Stacionin e Pompave 97”, në kuadër të projektit për rikonstroksionit total të këtij stacioni.
E gjithë puna që po kryehet në këtë stacion është një investim që vjen si pjesë e projekteve inovatore dhe sa më efiçente dhe po realizohet me mbështetjen e Qeverisë Gjermane 🇩🇪 nëpërmjet GIZ Shqipëri 🇦🇱
Jo vetëm për natyrën inovatore por ky investim është i pari që kryehet në këtë stacion pas 70 vitesh nga ndërtimi i tij dhe synon:
✅Rritjen e efiçencës së energjisë elektrike⚡️
✅Garantimi i furnizimit me ujë 24/7 🚰për fshatrat Shalës e Xibrakë
✅Rikonstruksionin e godinës 🏭dhe përmirësimin e kushteve të punës
✅Rehabilitimin e ambjentit të jashtëm.
AlbaniaUSA