BASHKIA CËRRIK
Krenar për çfarë Bashkia Cërrik ka arritur të bëjë në 3 vite punë dhe qeverisje me njerëzit dhe për njerëzit 🤝.
Prezantimi i të gjitha projekteve që kemi realizuar janë vetëm një motiv për të vazhduar më tej detyrën me përkushtim dhe në interesin më të lartë të banorëve të Bashkisë Cërrik❤️.
AlbaniaUSA