Mirëpritëm  në ambjentet e shkollës së mesme profesionale bujqësore “Mihal Shahini”, Ambasadorin Kinez dhe përfaqësues të lartë të Ambasadës Kineze në Shqipëri🇨🇳🇦🇱 .
Vizitia e sotme vjen si rezultat i bashkëpunimit të mirë mes Bashkisë Cërrik, Shkollës “Mihal Shahini” dhe Caams (qendra për trajnim ) ku si
rezultat i këtij bashkëpunimi u realizua me sukses, trajnimi online i 56 pjesëmarrësve nga biznesi, 🏭fermerë👨‍🌾, nxënës 👩‍🎓🧑‍🎓dhe mësues👨‍🏫👩‍🏫 të shkollës Profesionale “Mihal Shahini ” në fushën e menaxhimit të fermave Bujqësore e Blegtorale.
Bashkëpunime të tilla do të vazhdojnë dhe në të ardhmen, pasi sot vendosëm të gjejmë mënyra bashkëpunimi sidomos në fushën e Teknologjisë dhe dixhitalizimit në Bujqësi.
AlbaniaUSA