Atmosferë spektakolare në Cërrik , ku arti, bukuria dhe dëshira për tu argëtuar u ndërthurën bashkë.

Këtë vit të katërt të Koncertit të Pranverës të organizuar nga Bashkia Cërrik iu shtua dhe prezenca e “Miss Summer World”.

Të bukurat nga vënde të ndryshme të botës promovojnë bukuritë e bashkisë sonë Cërrik.

E ku ka më mirë!?

Falenderim të veçantë për sponsorët:
Izogrup
Kantina Sulova

Bar Restorant Xhelili

Tradita vazhdon, të tjera aktivitete na presin!

 

AlbaniaUSA