Mbrëmë në fshatin Xherie për të festuar për të tretin vit radhazi Festën e Rigonit.

Respekt dhe mirënjohje pa fund për banorët punëtor dhe bujarë të këtij fshati që
nëpërmjet kultivimit të kësaj bime sigurojnë me ndershmëri dhe shumë sakrifica të
ardhurat e nevojshme për familjet e tyre.

 

AlbaniaUSA