Nga dita e hënë 01.06.2020 janë hapur të gjitha kopshtet publike në bashkinë Cërrik. Janë marrë masat për plotësimin e kushteve higjeno sanitare dhe të dezinfektimit në objektet e bashkisë si dhe edukatoret do të kenë kujdes të dedikuar gjatë orarit të qëndrimit të fëmijëve në kopshte.

Jemi kujdesur që për fëmijët të garantojmë siguri maksimale

AlbaniaUSA