📍Mikëprita sot në Cërrik Ambasadorin e Gjermanisë🇩🇪. Peter Zingraf dhe Ministren e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro.
Për të gjitha punët e mira që kemi realizuar dhe po realizojmë aktualisht në Bashkinë Cërrik në fushën e përpunimit të mbetjeve organike kemi pasur mbështetjen e madhe të Gjermanisë🇩🇪 dhe kjo na bën të jemi mirënjohës🙏 ndaj miqve tanë të GIZ Albania dhe jo vetëm.
Ky bashkëpunim për të gjithë ne, mori një tjetër vlerë të veçantë me prezencën e Ambasadorit Zingraf.
Vizita e ambasadorit Zingraf na garanton se mbështetja e Gjermanisë🇩🇪 ndaj banorëve të Bashkisë Cërrik do të vazhdojë edhe në të ardhmen.
Faleminderit!

AlbaniaUSA