Bashkë me Sekretaren e Përgjithshme të MB znj.Elena Pici, Prefekten e Qarkut Elbasan znj.Majlinda Peza dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Gjendjes Civile z.Vangjush Stavro, inspektuam zyrat e Gjendjes Civile të Cërrikut.
Prej datës 1 Maj 2022 kemi kaluar në ofrimin e shërbimeve online duke iu bashkuar revolucionit dixhital që po ndodh në të gjithë vendin.
Që ky proces të vazhdojë normalisht jemi duke treguar kujdes të posaçëm për udhëzimin e qytetarëve mbi mënyrën e aplikimit online nëpërmjet portalit e-Albania për marrjen e shërbimeve të gjendjes civile.
Nga 1 Maji – Pa radhë, online!
AlbaniaUSA