LÜBECK📍Gjermani🇩🇪
Gjatë vizitës pata kënaqësinë të firmosja një marrëveshje bashkëpunimi🤝
Kjo marrëveshje bashkëpunimi vjen si rezultat i marëdhënieve të mira dhe partneritetit të vendosur midis dy vendeve tona.
Fokusi kryesor i kësaj marrëveshje është depozitimi i mbetjeve dhe ujrave të zeza, sektor mjaft i rëndësishëm dhe që kërkon ndërhyrje për tu përmirësuar në bashkinë tonë.
Kjo marrëveshje do të realizohet më tej nëpërmjet:
✅Bashkëpunimit në fushën e zhvillimit të mëtejshëm të infrastrukturës publike, veçanërisht në fushën e depozitimit të mbetjeve dhe largimit të ujrave të zeza;
✅Shkëmbimit profesional midis dy bashkive.
Jam besim plotë se ky bashkëpunim do të jetë i suksesshëm për komunitetet tona🇦🇱🤝🇩🇪
    .
AlbaniaUSA