👉Në praninë dhe mbështetjen e Kryeministrit të Shqipërisë 🇦🇱 Edi Rama, me ministren Balluku, Kryetarët e 5 bashkive të tjera të qarkut Elbasan nënshkruam ✍️ marrëveshjen 📄 për krijimin e ndërrmarjeve të reja të Ujësjellës Kanalizime💧. Këto ndërmarrje që po krijohen janë diktuar nga nevoja për të sjell një reformë në shoqëritë e Ujësjellësave, duke garantuar në këtë mënyrë përmirësimin e cilësisë së ujit🚰
AlbaniaUSA