Me kampionët e ⚽️ “KF Turbina U-13” gëzuam sëbashku për fitoren e tyre të Ligës Amatore të Elbasanit.
Kampionë të vegjël por me arritje të mëdha🏆🥇👏
Duke ju besuar mbështetjen time, ju uroj vetëm suksese dhe arritje 🙏

AlbaniaUSA