Qendra shëndetësore 🏥 Cërrik të cilën e vizituam sot bashkë me Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale znj. Manastirliu dhe Kryetarin e Grupit Parlamentar Taulant Balla, iu nënshtrua një rikonstruksioni rrënjësor duke rritur në këtë mënyrë cilësinë e shërbimit për të 46 mijë banorët e Bashkisë Cërrik.
Pranë kësaj qendre shëndetësore vazhdon normalisht edhe procesi i vaksinimit 💉, konfort të gjitha rregullave proceduriale.

AlbaniaUSA