Tashmë Bashkia Cërrik po i rikthehet normalitetit pas gjithë vështirësive me situatën e shkaktuar nga Covid-19. Ju ftojmë të na ndiqni dhe të bëheni pjesë e aktiviteteve tona në këtë stinë të re të Bashkisë Cërrik, do ju informojmë dite pas dite me elementët e punes tonë.

Bashkia Cërrik ka marre masat e nevojshme per te informuar cilesisht qytetaret e saj mbi situaten qe ka krijuar pandemia e Covid 19, duke iu ardhur ne ndihme qytareve te saj. Tashme qe pandemia eshte me qetesuar, prioritete te reja kane dale ne pah.

Se fundimi ajo ka hartuar edhe nje komunikim te dedikuar audio video te cilin e ben publik permes faqes se saj zyrtare. Nisma e re e titullua “6 Kolonat, i vjen ne ndihme qyterave te kuptojne prioritet te cilave Bashkia Cerrik do tju permbahet

Ndiqni linkun më poshtë për detaje

 

 

AlbaniaUSA